Punime Mermeri & Graniti ROMEO

I japim vlera Emocioneve

Ofrojmë produkte cilësore që kënaqin dëshirat dhe nevojat e klientëve tanë.

Më shumë se 25 vite eksperiencë në treg...

Punime Mermeri Romeo me një eksperiencë shumë vjeçare në përpunimin e mermerit dhe të granitit me qëndër në Tiranë dhe veprimtari të ushtruar në të gjithë Shqipërinë dhe jashtë saj.

fireworks_12771383
Stafi ynë ofron një shërbim korrekt dhe të orientuar drejt pritshmërive dhe nevojat e klientit, duke ndihmuar në zgjedhjen e materialeve më të përshtatshme për realizimin e porosive tuaja.
fireworks_12771383

Gjithmonë pranë jush
me çmimet më konkuruese në treg dhe shërbim korrekt.

Çfarë thonë për ne!